In collaboration with Inca Town hall and Inquietart artist association. We run a contemporary art festival in the center of Mallorca island. It’s a plural itinerary where one can discover different disciplines and artworks displayed in public and private spaces. The next edition will take place on May 2020, the open call is usually in January or February. INCART was created 13 years ago in Inca, Mallorca, as an initiative of a group of people related to art. The association Inquietart and the Cultural Area of ​​the City Council of Inca, give life to a project through an open call for creators to present their proposals for the different spaces.

 

És un itinerari plural a on l’art es mostra a partir de les seves múltiples disciplines a diferents espais, tant públics com privats, de la ciutat d’Inca. La propera edició tindra lloc el Maig de 2020, la convocatoria de projectes es a principis d’any. INCART es va gestar fa 13 anys a Inca, Mallorca, com a iniciativa d’un grup de persones vinculades amb l’art, l’objectiu de la qual era acostar l’art al ciutadà. L’associació d’artistes Inquietart, juntament amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Inca, donen vida a un projecte mitjançant una convocatoria oberta per que els creadors presentin les seves propostes.

En un itinerario plural donde el arte se transmite a partir de sus diferentes disciplinas y que se muestran en espacios tanto municipales, públicos como privados. La próxima edición tendra lugar en mayo de 2020, la convocatoria de proyecto se abre a principios de año. INCART se generó hace 13 años en Inca, Mallorca, como una inciativa de un grupo de personas relacionadas con el arte. La asociación d’artistes Inquietart con el Area de Cultura del Ayuntamiento de Inca, dan vida a un proyecto mediante una convocatoria abierta para que los creadores presenten sus propuestas.

 

Opening Hours

Monday

6pm - 8pm

Tuesday

6pm - 8pm

Wednesday

6pm - 8pm

Thursday

6pm - 8pm

Friday

6pm - 8pm

Saturday

6pm - 8pm

Sunday

-

Only during exhibitions

Contact Initiative

Initiative Definition

N.G.O

Not for Profit

For Profit

Cooperative

Group

Community

Alliance

Foundation

Association

Guild

Institute

Academy

Think Tank

Members

David Campaner, Francisco García, Antoni Garreta, Marcos Vidal...